Personlig assistans

Omsorgshuset har en lång erfarenhet av personlig assistans. Vi vill att du ska känna dig trygg och säker i Din assistans. Tillsammans når vi dit genom att utforma en helhet som utgår ifrån Ditt individuella behov och önskemål. På Omsorgshuset är det Du som är viktigast. Vår erfarna personal ser till att du får den assistans du önskar och har rätt till.


Vår målsättning är att Du ska kunna leva ditt liv på ditt sätt. Viktig för oss är att Du har stort inflytande över hur Din assistans ska vara utformad. Det personliga valet, utifrån just Dina förutsättningar, är en rättighet som vi bevakar.

Genom vår lyhördhet och omtanke skapar vi förutsättningar för att uppfylla Dina önskemål. Omsorgshuset erbjuder Dig en mängd olika möjligheter - alternativ som alla utgår från Dig, Ditt behov och Din individuella situation. Vi utformar sedan tillsammans en tillfredställande helhet.

Vi vill forma Din personliga assistans efter Dina villkor. Inga paketlösningar, det är DU som vet hur Din assistans ska vara! Omsorgshuset har mer än 10 års erfarenhet av personlig assistans. Vi har tillstånd från IVO och är godkända att få anordna personlig assistans i hela Sverige. Vi vill att Du ska känna dig säker och trygg i Din assistans. Tillsammans når vi dit genom att utforma en assistans som utgår från Ditt individuella behov och önskemål. På Omsorgshuset är det DU och DINA personliga assistenter som är viktigast.

Vi är stolta användare av det elektroniska tidsrapporteringssystemet AiAi inom vår personliga assistans. Det här är ett system som förenklar schemaläggning och tidsrapportering för våra brukare. I AiAi får du som brukare även tydligare information om din assistans.

www.aiai.se

Sedan januari 2010 bedriver vi på uppdrag av Gotlands Kommun, personlig assistans i Visby.
Har du frågor är du välkommen att kontakta Åsa Lågland- Enhetschef Personlig Assistans Gotland. 
 
Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda Dig, är Du varmt välkommen att ringa oss, maila till oss eller kom förbi – så berättar vi mer.

Följ oss på Facebook!